DS Dent vraća vam osmijeh na lice

DS Dent O nama

DS Dent nalazi se u Dugom Selu i nudi sveobuhvatne stomatološke usluge: od opće stomatologije preko digitalnog ortopana do oralne kirurgije i ugradnje implantata. Svoje iskustvo i suvremene tehnologije stavljamo u službu pacijenta, kako biste dobili najbolju uslugu, upravo onakvu kakvu zaslužujete.

Znamo da je zdrava usna šupljina jedan od ključnih faktora cjelokupnog zdravlja, ali i da je lijep osmijeh temelj samopouzdanju. Zato je naš cilj sačuvati i vratiti funkciju zuba, ali istovremeno učiniti vaš osmijeh najljepšim mogućim.

Besplatan prvi pregled i konzultacije

Dogovorite besplatan pregled

Ana Šlat

doktorica dentalne medicine

Dr. Ana Šlat diplomirala je 2011. na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Stalni je član Hrvatske komore dentalne medicine. Najveća joj je nagrada zadovoljstvo  pacijenta, a kako bi to postigla stalno se usavršava i educira. Radi na svim područjima dentalne medicine s posebnim interesom za estetsku stomatologiju i stomatološku protetiku.

 

Marko Šlat

doktor dentalne medicine

Dr. Marko Šlat diplomirao je 2007. na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Školovao se i na Zdravstvenom učilištu u Zagrebu gdje je stekao srednju stručnu spremu u programu zubotehničar. Stalni je član Hrvatske komore dentalne medicine. Dr. Šlat kontinuirano se usavršava na kongresima i edukacijama, a poseban fokus mu je područje parodontologije, parodontne i oralne kirurgije. Sebe opisuje kao vedru i odgovornu osobu punu energije, a te njegove osobine prepoznaju i vole i njegovi pacijenti.